Known Issues


#41

While searching for an artist …i entered Costa…it gave me Kris’s thumb and works…after that i clicked above in “view artists” link and it gave this…

Warning: array_merge() [function.array-merge]: Argument #2 is not an array in /var/www/portfolio.cgsociety.org/libs/modules/usersearch/module.php on line 248

Warning: array_unique() [function.array-unique]: The argument should be an array in /var/www/portfolio.cgsociety.org/libs/modules/usersearch/module.php on line 248

I use safari on OSX 10.4.4 …

P.S ; also if it goes to “view artists” …i entered now Stahlberg…it shows Steven’s works…but when u hit again quick search above …again it gives the quoted message.


#42

Went to Steven’s Guestbook and after i entered (or that is the when i saw this…) …above guestbook comments i saw this message…

Warning: unlink(/var/www/portfolio.cgsociety.org//cache/tabs/566/guestbook) [function.unlink]: No such file or directory in /var/www/portfolio.cgsociety.org/libs/modules/synergy/module.php on line 86

Are u updating stuff and this pops out a lot right now?.. :argh:

I keep surfing dat portfolio thinky !


#43

Hi Anton,

Thanks to you and Leo for putting this up! I think I may have inadvertently submitted some of my work to the galleries when I didn’t intend to. Every time I checked the box to “off” I think I must have turned it “on”. Is the box “on” by default?

Just thought I’d bring this up in case anyone else had similar issues.

Thanks Again!


#44

When I updated an image in my gallery (edited the descriptive text) this message popped up where the cgs header at the top of the page is supposed to be:

Array ( [name] => Array ( [image] => [thumb] => ) [type] => Array ( [image] => [thumb] => ) [tmp_name] => Array ( [image] => [thumb] => ) [error] => Array ( [image] => 4 [thumb] => 4 ) [size] => Array ( [image] => 0 [thumb] => 0 ) ) Array ( [image] => Array ( [name] => Array ( [image] => [thumb] => ) [type] => Array ( [image] => [thumb] => ) [tmp_name] => Array ( [image] => [thumb] => ) [error] => Array ( [image] => 4 [thumb] => 4 ) [size] => Array ( [image] => 0 [thumb] => 0 ) ) )

Refreshing fixes it so I don’t know if it’s that important :slight_smile:


#45

Got something similar just a few minutes ago while uploading a new gallery entry along with a thumbnail:

Array ( [name] => Array ( [image] => mindretainer_gallery.jpg [thumb] => mindretainer_gallery_thumb.jpg ) [type] => Array ( [image] => image/jpeg [thumb] => image/jpeg ) [tmp_name] => Array ( [image] => /tmp/phpD1U0Iq [thumb] => /tmp/phptHUsRU ) [error] => Array ( [image] => 0 [thumb] => 0 ) [size] => Array ( [image] => 248668 [thumb] => 9092 ) ) Array ( [image] => Array ( [name] => Array ( [image] => mindretainer_gallery.jpg [thumb] => mindretainer_gallery_thumb.jpg ) [type] => Array ( [image] => image/jpeg [thumb] => image/jpeg ) [tmp_name] => Array ( [image] => /tmp/phpD1U0Iq [thumb] => /tmp/phptHUsRU ) [error] => Array ( [image] => 0 [thumb] => 0 ) [size] => Array ( [image] => 248668 [thumb] => 9092 ) ) )

From what I can tell, the upload was entered correctly into the database and everything, so it appears to be a benign bug at least.

.


#46

Ur… it’s debug text :slight_smile:

I’ll wash it away on tuesday.


#47

Hi Anton,

I have 9 people in my network but only see five listed on my main portfolio page. I’ve refreshed and cleared history and purged my cache but can’t see more than five people at a time. I’m using Safari under OSX 10.4.4.

Got any ideas?

Thanks.


#48

network now shows 5 random people from your network, if you go to your manage network page you will see everyone in your network listed there.


#49

Cool! Thanks!


#50

Its only showing one person at a time on my network.