CGTalk > Software > Compositing Software > The Foundry Nuke
Login register
Thread Closed share thread « Previous Thread | Next Thread »  
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-19-2011, 08:37 AM   #1
Kabab
Lord of the posts
 
Kabab's Avatar
portfolio
babak sanayei
Director
Vizual Element
Australia
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 2,855
Newbie Nuke question - Set Alpha

Does anyone know how to take an RGB image of a black and white mask and set it as the alpha for another image?

Thanks
__________________
Vizual-Element
 
Old 07-19-2011, 09:49 AM   #2
pingking
Expert
portfolio
michael vorberg
digital compositor
freelance
stuttgart, Germany
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 628
use a copy or a shuffle copy node for that
 
Old 07-19-2011, 09:49 AM   #3
CGTalk Moderation
Lord of the posts
CGTalk Forum Leader
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 1,066,481
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 11:48 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.