mia_material and motion blur issue

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  07 July 2011
mia_material and motion blur issue

when turning on motion blur even with high settings, my mia_material gives bad sampling when lit by an area light ( border jaginess). Plus my object is not even moving, i had this problem in maya 2011 and 2012. I attached a simple file, just turn on and off the motion blur to see the difference.
__________________
sor.typepad.com
 
  07 July 2011
I believe what you are looking at is extreme reflection spikes
I'm not sure why you linked it to motion blur, turning it on or off didnít change the render on my side
Usually the fix is to use a lens Shader, but that didnít work in your case (u already have it)
the only way for me to get rid of them is to adjust the light intensity

edit: increasing the Light samples also helps
__________________
Ash-Man
www.PixelCG.com
www.PixelCG.com/blog

Last edited by Ash-Man : 07 July 2011 at 06:18 PM.
 
  07 July 2011
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 04:53 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.