CGTalk > Software Specific Forums > Autodesk Maya > Maya Programming
Login register
Thread Closed share thread « Previous Thread | Next Thread »  
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-23-2003, 10:32 PM   #1
Doogie
Mimes have rights too.
 
Doogie's Avatar
Paul Franz
Pipeline TD
Digital Domain
USA
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 320
Send a message via AIM to Doogie
MEL UI Buttons

Is there any way to get rid of the button-clicky-indent-thing? I just want an image that runs a command when you click on it (no response in UI)
__________________
Note: any errors of fact are directly attributable to me not knowing of what I speak
 
Old 10-24-2003, 06:08 PM   #2
zachgrachan
Know-it-All
looking for work...
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 434
symbolButton -- uses an image instead of a text label, don't know if it responds visually to a click though
 
Old 10-24-2003, 10:30 PM   #3
Doogie
Mimes have rights too.
 
Doogie's Avatar
Paul Franz
Pipeline TD
Digital Domain
USA
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 320
Send a message via AIM to Doogie
yeah, it does =/
__________________
Note: any errors of fact are directly attributable to me not knowing of what I speak
 
Old 10-25-2003, 10:13 AM   #4
alesmav
3D animator
 
alesmav's Avatar
portfolio
Ales Mav
Animator
Freelance
London, United Kingdom
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 294
Send a message via MSN to alesmav
Ih!

I believe "iconTextButton" is a command you are looking for...
Check Mel command reference for the flags...

ALES
 
Old 10-25-2003, 02:57 PM   #5
Doogie
Mimes have rights too.
 
Doogie's Avatar
Paul Franz
Pipeline TD
Digital Domain
USA
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 320
Send a message via AIM to Doogie
Thats the one Ive been using. Its got a border, but it's slightly narrower than symbol button and I hafta bump the image size up a pixel or 2 before it displays the whole thing on the button.

I didnt see any flags to get rid of it (in the docs). Are there any?
__________________
Note: any errors of fact are directly attributable to me not knowing of what I speak
 
Old 10-25-2003, 03:44 PM   #6
alesmav
3D animator
 
alesmav's Avatar
portfolio
Ales Mav
Animator
Freelance
London, United Kingdom
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 294
Send a message via MSN to alesmav
I don't know. I just found out about the command recently...

ALES
 
Old 11-09-2005, 12:55 AM   #7
Gabester
Veteran
3D Animator
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 87
Angry

I know this thread is dated, but whats the deal with images on buttons?

I'm simply trying to display a custom image on a button.
But it says cannot find file.

The dimension of the images vary
some are 39 by 50
some are 50 by 150.

Even when I bump up the size of my buttons to exactly the same size it still doesn't display the image.

I've tried symbolCheckBox, iconTextButton, symbolButton
None work.

Can anyone shed some light??
 
Old 11-09-2005, 12:55 AM   #8
CGTalk Moderation
Lord of the posts
CGTalk Forum Leader
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 1,066,481
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 02:10 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.