my mesh doesn't display...

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10 October 2003   #1
my mesh doesn't display...

Good evening all!

I've put together my first script. It's
intended to create some specialized
terrain for me. I create an NxN mesh
by determining the [x,y,z] positions
of the vertices. When I'm done I create
faces connecting the vertices. I do
an update method when finished.
I get a nifty little mesh, but it's
invisible in all the viewports but
the perspective view. If I go into
sub object mode and select faces
they show, but not out of that mode.

Any suggestions?

I'll attach a small copy of the output

Thanks!
Attached Files
File Type: zip rocktest.zip (12.7 KB, 4 views)
__________________
---See you later space cowboy!
 
Old 10 October 2003   #2
Sorry, managed to post this in the
wrong forum. It belongs in the max
script area.
__________________
---See you later space cowboy!
 
Old 01 January 2006   #3
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 05:02 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.