Lagoa crashes constantly!

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02 February 2011   #1
Lagoa crashes constantly!

Everyone keeps saying how great this lagoa is, but I've been using it for sometime now and it's ridiculously crashy.

Scenes that were "working" before, when I re-open them are suddenly full of bugs. I can't freeze, or delete an object without softimage crashing or just disappearing. Simulations look different than when I was working on the file (!?). At some cases I CAN'T EVEN SAVE A FILE, FOR IT WILL CRASH.

What gives? Any suggestions?

Thanks for any useful tips.

Tony
 
Old 02 February 2011   #2
It can be a dozen reasons, but in xsi land, it usually revolves around hardware compatibility
and drivers. With that said, i have to admit that as a software, xsi can be extremely
crashy and particularly frustrating for this reason. I haven't had time to play
around with lagoa, but i suggest you update the video card drivers.
Also try posting the scene on the mailing list, and see if someone can figure the problem out.
But you have to remember that lagoa is in its first dev stage, so it's prone to crashes and bugs. Give it time for further development, and it might get better (i say might because now that autodesk has aquired licensing for the tech.....well, u get the pic). And the tech itself isn't
really revolutionary, but because it is built on top of ice, it's just faster than other sph based systems. With that said, i guess speed can have an impact on reliability.
If none of the above cuts it, you can always rely on "other" platforms for slower, but more stable sim work.
__________________
Portfolio
Linkedin

Last edited by oktawu : 02 February 2011 at 02:22 PM.
 
Old 02 February 2011   #3
Hard to say without more details. But I haven't had seen other reports of such instability.

How about the Lagoa sample scenes? Can you work with them, or do you experience similar problems?
 
Old 02 February 2011   #4
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 09:48 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.