Hair/Fur problem

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02 February 2011   #1
Unhappy Hair/Fur problem

Hello, I'm posting because Im having a problem when I apply a Hair system to a fur. Here are a couple of images, in the first one is my mesh after and before the hair system.

In the second image I made the same proceedure with sucess, but with a sphere. I want to achieve something like the sphere but with my mesh. Both meshes are polygons; also the the collisions between hair and mesh are turned on.


Hope somebody can help me. Thanks!
 
Old 02 February 2011   #2
Are your normals all facing the right way?
 
Old 02 February 2011   #3
It could be the UV problem . 360 degrees are on - on the object on the right with fur settings?

greetz

czaps
 
Old 02 February 2011   #4
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 10:50 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.