UV master wont load OSX

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  01 January 2011
UV master wont load OSX

Im using zb4 an ive loaded the uv master over an over an it will not load at all any thoughts thanks
 
  01 January 2011
Make sure you have installed it in the correct folder. If you just dragged in the unzipped file you may have an additional layer of folders
Attached Images
File Type: jpg UVMaster.jpg (81.8 KB, 7 views)
__________________
celestialtoyroom.com
 
  01 January 2011
ill set it up like you have an see how it goes so frustrating. thanks
 
  01 January 2011
works fine here. Always has.
 
  01 January 2011
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 11:29 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.