File Textures wont show in Viewport

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  01 January 2011
File Textures wont show in Viewport

Any "file" texture i add to geometry wont show up in the viewport, this is a new thing and it was working fine a few weeks ago, if i render it's there. if i go into other scenes with "file" textures, it shows up perfectly, i know this is just a setting im supposed to swtich on, just cant think
 
  01 January 2011
make sure you dont have "Use Default Shader" enabled in your viewports (under Shading)
 
  01 January 2011
no its not selected, did i meantion i could also see materials that arent generated from a file source. such as a blue blinn material will show up fine.
 
  01 January 2011
which material are you using?
did you check the "hardware texturing" pull down?
 
  01 January 2011
are you using more that one texture ?
http://www.pixelcg.com/blog/?p=752

if the texture is big 4K for example it wont show, you might need to adjust it in the pref windows
 
  01 January 2011
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 02:51 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.