weird white spots

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01 January 2011   #1
weird white spots

Hi there.

Anyone know where these weird spots may come from?
I'm using physical sun and sky with linear workflow, and when I render in the renderview with my exposure lens shader on everything looks fine and dandy.

the settings on the lens shader are as follows:
Pedestal: 0
Gain: 0.2
Knee: 0.750
Compression: 3.0
Gamma: 2.2

Although when I disconnect my lens shader, batch render it out to exr (16 half or 32 bit doesn't matter) and import them in After effects the images have these spots.
they appear on seemingly random locations on different frames...
they also seem to only appear on reflective materials. (I'm using mia_material_x btw)

Have anyone seen this kind of behaviour before?
Attached Images
File Type: jpg weirdSpots.jpg (81.5 KB, 19 views)
__________________
"No, the movement is good, it just has to travel faster from spot A to spot B in the same amount of time."
 
Old 01 January 2011   #2
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 06:59 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.