sprites questions

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  10 October 2003
sprites questions

hey all,

i'm a not very experienced maya user, so please help me out here...
i've got an animation mapped onto sprites, works out fine in the viewport.
however, when i render using the hardware render buffer, nothing shows up except grey boxes for the sprites. what's going on?

this problems appears on my crappy laptops video card. haven't had the chance to try it on my workstation. could it be card-related, or is it some stupid setting i overlooked?

another question altogether: to create an explosion effect with sprites, what kind of images would you use on the sprites? small animations of smokey blobs or something of the kind?

thanks for any help you can give...
 
  10 October 2003
don't know about your first one, but for the explosion don't limit yourself to using just sprites. Multi-streak or points work just as well, not to mention Clouds and other things.

They all have their uses.
 
  01 January 2006
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 09:47 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.