strange problem with READ-node

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06 June 2010   #1
strange problem with READ-node

Hello Everyone,

I'm very new to Nuke and try to learn it from scratch. Now i have a strange problem importing files to Nuke. If i have an EXR Image on my Desktop i can import it simply into Nuke per drag and drop or via the dialog in the READ Node. But if i choose a EXR file from my secondary HDD, it says "ERROR, no such file or directory". If i copy exactly the same file to my desktop, everything works fine. Can anyone help me with this problem? Is there any setting in the preferences, that i forgot?
I hope you can help me.

Greets
Simon
__________________
www.simonfiedler.de
 
Old 06 June 2010   #2
This sounds more like a system config. issue than a Nuke issue. What OS/version/etc. are you using?
 
Old 06 June 2010   #3
maybe you have some "strange" letters in the path of your second HDD, nuke doesnt like "umlaute" and sometimes whitespace between words are problematic
 
Old 06 June 2010   #4
I fixed it. There was a "#" in my path. That was the problem.

Thanks for your help.

Simon
__________________
www.simonfiedler.de
 
Old 06 June 2010   #5
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 10:56 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.