Question about patchOp

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09 September 2003   #1
Question about patchOp

Hey guys,

I'm trying to delete selected vertices on a patch model using maxscript. This is a sample of the code I'm using:

modPanel.setCurrentObject $Mesh
subObjectLevel = 1
$Mesh.selectedVerts = #(2, 3, 4, 5, 6, 7)
patchOps.delete $Mesh
subObjectLevel = 0

When I open this file in max and choose "evaluate", it works and deletes the selected vertices. However, the problem I'm having is that when I "run" this script (IE I run it without opening & choosing evaluate), the patchOp.delete does not work.

I think the reason is that the patchOp operation returns twice (once when the button is pressed and another before the action is complete). Thus, the patchop is not deleting anything because after the first return, it simply goes to the next line. Is there a way around this?

Is there a way to make max wait for the patchOp to finish before moving onto the next line?
 
Old 01 January 2006   #2
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 10:46 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.