Custom Color Buffers (oh dear)

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  04 April 2010
Custom Color Buffers (oh dear)

Has anyone else noticed that if you use the 'delete unused nodes' function all your custom buffers will be removed?

I mean this has got to be a joke right?, can anyone think of a workaround for this. I am working on a script to do all my rendering from Mia_X shaders using custom buffers. It all works very nicely right up until I want to clean up the Hypershade, sure I could leave this function alone but I dont want to risk it!!

The function should ignore all connections, not just upstream connection in the Hypershade!

Cheers, Nick
 
  04 April 2010
Hi,
Lock all zritetocolorbuffers node.
 
  04 April 2010
Good idea, just used the lockNode command in my creation script

cheers, Nick
 
  04 April 2010
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 01:15 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.