A preview problem in zbrush

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02 February 2010   #1
A preview problem in zbrush

Hello all. I just recently started using Zbrush 3.5 R3 and I have gotten used to some of the basic mechanics. I was recently watching a video tutorial (I think it was a step by step tutorial on No More Wine on Pixologic's site) and I watched through the whole part of part 1. Afterwards, I tried it on my own. Everything was going perfectly until I tapped the "A" key. Instead of the octopus' head being round, it was instead very triangular and pointy. I tried looking all over google and a bit of this forum and zbrush centrals forum as well but couldn't find any answers. I watched the video many times but still can't figure out my error. So my real question is: How do I manage to get the preview mesh to look more circular like the video instead of a pointy sharp edge at the top? Any help is appreciated.
 
Old 02 February 2010   #2
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 07:14 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.