Artifacting in Paint Effects

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08 August 2003   #1
Artifacting in Paint Effects

I am rendering a scene of grass created in Paint Effects and i am getting dark artifacts appearing in some of the grass. The reason I can think of is that im using two brushes and somehow they are interacting. If anyone has had this problem or can tell me why this is happening would be really helpful. Thanks for your time
 
Old 08 August 2003   #2
try to change in camera attribute>output setting > closest <-> furthest visible depth
 
Old 01 January 2006   #3
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 12:51 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.