Projection Master leaves gaps

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11 November 2009   #1
Projection Master leaves gaps

I am using Zbrush 3.1 and working with the Projection Master to texture my models. I typically use a polyplane with a DragRectangle stroke to place layers of textures onto the model. What happens is that when I drag a polyplane across a surface I get a gap. I assume this is to do with the fact that relative to the point where I paint the polyplane, some surfaces around that point are higher, so the plane passes through them and is not visible. What I have to do is physically move each plane upward after painting it. (Example image below)


What I am curious is whether there is a way to have the plane appear above the surface automatically -- like if there is an option for offsetting where the plane is created. Any help would be appreciated although I have a feeling that the answer I'm looking for doesn't exist.

Cheers~
Attached Images
File Type: jpg gaps.jpg (65.0 KB, 7 views)
 
Old 11 November 2009   #2
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 05:03 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.