intSliderGrp bug?

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08 August 2009   #1
intSliderGrp bug?

On 2009, WinXP, intSliderGrp will issue the dragCommand when simply left-mouse-button-drag-selecting the field contents (as if you were hightlighting it for changing the value by keyed input).

Bit (read: ridiculously) annoying when the value controls a time intesive operation... that being said, maybe you shouldn't have a drag cmd for time intensive tasks. In anycase, the other similar controls dont have this behaviour.
 
Old 08 August 2009   #2
Yes that looks like a bug. I haven't looked at the code but I'd guess it's related to the CTRL-LMB/-MMB behavior where you can do a "virtual slider" over the field.
 
Old 08 August 2009   #3
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 03:26 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.