mi_car_paint_phen with mia material causing strange artifacts

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06 June 2009   #1
mi_car_paint_phen with mia material causing strange artifacts

When I have an object with Car paint shader next or overlapping with an object with a mia material I get some strange blooming effect, do any one of you now what is causing this and how can I fix it.

I've attacheda link to an image of a scene demonstrating this, it was rendered with mental ray with no GI, I have only one Area Light and the default light is turned off.

IMAGE
 
Old 07 July 2009   #2
This has been discussed before.

Try turning off "export post effects" in your render globals.
__________________
LEIF3D.com
 
Old 07 July 2009   #3
thanks

thanks a lot leif3d I tried searching the forum but couldn't find anything on the subject. Disabling post effects worked perfectly.
 
Old 07 July 2009   #4
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 03:11 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.