Sasqyatch problem

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07 July 2003   #1
Unhappy Sasqyatch problem

i just have a quick question.

i know Saslite works but how come Sasquatch doesnt work on SubPatched surfaces. All i get is a message saying:

Sasquatch: i cant read this object's geometry. Maybe it's a special unsupported LW6 type. If it's a polygon object exported from Modeler, you need to use LW's "Save Object."

And i save the object but it still doesnt work. :annoyed:

help please...please?
 
Old 07 July 2003   #2
freeze

Hmmm... I wouldnt know how to fix the problem with the subdivision, but i think your best bet would be to freeze the model (ctrl+d) and then try using sasqyatch on the surface.
 
Old 07 July 2003   #3
You must have an old version of Sas, go to worley.com and grab the latest version, because it does support sud-b objects.

-ub52
 
Old 01 January 2006   #4
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 12:40 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.