problem with mesh - help please

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02 February 2009   #1
problem with mesh - help please

i just made another subdivision level but then something like this appeared on my mesh:

its only on the highest level.
how can i fix the mesh??
help me please.
i need that sublevel for my details.
 
Old 02 February 2009   #2
Late reply, but still...

You could try "project higher subdivision levels" under "geometry"-tab. Can clean up some bad artefacts.

Otherwise I am afraid you have to clean it up by hand. On a higher subD level, you can use deformation->smooth (go with high values such as "100" a couple times). You will loose some of the finer details, but you can clean up trash like that in no time. Specially the vertices you are hardly able to manually smooth with your smooth brush.
__________________
 
Old 02 February 2009   #3
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 02:56 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.