Batch render extremely slow

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02 February 2009   #1
Unhappy Batch render extremely slow

I am trying to render using maya software. It is a pretty large scene (70megs) with fluids, particles and hair. The render layer I am trying to render takes about 2 seconds with a single frame but when I try to batch render it not only takes about 10 minutes to begin, then for each frame it takes several minutes. I have my fluids and particles cached, not sure whats up. I've read about disconnecting the network cable and tried that to no avail. I also have to batch render in MR and that also takes much longer than single frame rendering. Any ideas on what's going on here?
 
Old 02 February 2009   #2
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 08:26 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.