forum attachment question?

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  06 June 2003
forum attachment question?

Why is it that I used to be able to go to this forum and see all jpg and gif pics and such, but now I Need to hit the "view attachment" link to see these?
 
  06 June 2003
make sure you are logged in. Also if the image was inserted using the http:// function instead of IMG, then it will be a link....

most likely you just forgot to login.
 
  06 June 2003
Nope, that's not it.
I always log in.

Thanks
 
  06 June 2003
I am curious, because of one that I recently inserted. It was just a JPG from the browse attachment function which is how I always do it.
This time I get the "view attachment" link, but they normally appear directly below my post?

Hmmm....
 
  06 June 2003
I think they've changed the way attachements are handled, as I'm getting the same results as you are. Probably an effort to reduce server strain.
__________________
Author: ZBrush ZPipeline Guide for LightWave
Co-Author: Essential LightWave [8] / v9
Co-Author/Editor: LightWave Tips and Tricks

www.stevewarner.com
 
  06 June 2003
Quote: Originally posted by Steve Warner
I think they've changed the way attachements are handled, as I'm getting the same results as you are. Probably an effort to reduce server strain.


Thanks Steve Warner!
Just wanted to be sure that it was not just me.
Recently did an upgrade to Zone Alarm pro version 4 from version 3. Thought maybe that had something to do with itt, but everything else is fine. No big deal though.
 
  06 June 2003
I too have gotten the same results. What i have noticed is the few images that still remain viewable from the thread without clicking a link are not attachments, but rather being Brought from another site...

-Captain
 
  06 June 2003
Yeah, the attachments sometimes get switched to links to reduce server strain
__________________
leighvanderbyl.com
 
  07 July 2003
That solved a lot of mysteries 'cause I couldn't get any pic below my posts.
 
  01 January 2006
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 01:24 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.