Can someone test something for me on 7.5c

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

Thread Tools Search this Thread Display Modes
  06 June 2003
Can someone test something for me on 7.5c


Can someone test something for me on 7.5c - i don't have it installed,
you see...

1) create a new scene and load an object
2) From the Menu Editor find the comment "Depth Buffer Antialias" (in
the Effects group) and add it to one of the tabs.
3) Click this option and set it to "Average Value".
4) Save the scene and quit lightwave.
5) reload the scene.
6) click the "Depth Buffer Antialias" button again and see what

In LightWave 7.5 changes to this option don't seem to be saved in
either the scene file or the config - making this a bug. Wondering if
it's been fixed in 7.5c...



Benjamin Smith | SFdp |
  06 June 2003
I just test this out on my system and it seems that the problem still exits in 7.5c. I would report this one to Newtek...
  01 January 2006
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
Thread Closed share thread

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Society of Digital Artists

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump

All times are GMT. The time now is 01:43 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.