Reflection pass not showing

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  01 January 2009
Reflection pass not showing

I created a reflection pass but when i render preview it it's completely black even though there are reflections in the default pass.

Usually when i create a new reflection pass it instantly works and only shows me the reflection.

Now it's just totally black. Any ideas? Suggestions?
 
  01 January 2009
are you using architectural material? if you do it might be the problem. it seems like with arch mat channels are not rendered at all or they doenst look like i would expect. but this is just my observation. i cant tell whether its a bug or user`s fault. when i need to have channels separated i prefer rendering multiple passes than using channels.
 
  01 January 2009
Yeah that's because the automated Reflection pass in XSI uses a path relative to the Reflection in each shader to override the parameter. That path is different in Architectural.

I suggest making your own reflection pass.
 
  01 January 2009
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 07:37 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.