XSI 7 Rotoscope crash

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  11 November 2008
Question XSI 7 Rotoscope crash

I have just begun to use XSI 7 for the first time. I am finding that it crashes trying to ad a .jpg to rotoscope or access Rotoscopy Options. Program crashes 90% of the time. I am using A Dell XPS 400 with 2 GB of RAM and an NVidia Video Card in Windows XP. My project file is on
a seperate external Hard drive. Any thoughts about a solution or cause?

Thanks
 
  11 November 2008
Maybe ask in http://community.softimage.com/ or go to XSI wiki. In my opinion seems to be related to graphic card so you might want to check if you have the lastest drivers. Try to check also those options like graphic card antialiasing.
 
  11 November 2008
Should be fixed by installing the newest driver from nVidia
 
  11 November 2008
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 03:22 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.