Dynamics (Rigid bodies) not rendering

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06 June 2003   #1
Dynamics (Rigid bodies) not rendering

Hi there!

Hope someone can help? I have falling letters colliding on a floor surface. I used rigid bodies and a gravity field to animate. Everything is working fine when I render in the maya renderview but when I render using a batchrender or scripts in dosshell, the dynamics don't seem to render at all. Do I have to pre render the dynamics? And how do I do that?

Thanks
 
Old 06 June 2003   #2
Select all your rigid bodies/go to Edit/keys/bake simulation

when it's done baking the simulation go to edit/delete by type/rigid bodies. Then render it...
 
Old 06 June 2003   #3
Thanks for the help, that was it!

 
Old 01 January 2006   #4
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 07:15 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.