CGTalk > Software > Autodesk Miscellaneous > Autodesk MotionBuilder
Login register
Thread Closed share thread « Previous Thread | Next Thread »  
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-29-2003, 09:16 AM   #1
zued's Avatar
Join Date: Dec 2002
Posts: 122
Exclamation Installation help...


Let see if someone could help me..


My systemdrive is named f:\ instead of c:\ ( dont ask me why )
Every other app that I installed worked without any problem,
but motionbuilder wont even install... ( got an error message that says that I dont have a drive with a letter c:\ and I get no chance of changing installation path, it just close the installation).

/zued the swede...
Old 05-29-2003, 11:44 AM   #2
Michel Besner
Join Date: Dec 2002
Posts: 219
Have you tried to map a virtual C:\ drive?
if the problem persist, please contact

Michel Besner
Vice-President Business Development - Emerging Markets
Old 01-15-2006, 07:00 AM   #3
CGTalk Moderation
Lord of the posts
CGTalk Forum Leader
Join Date: Sep 2003
Posts: 1,066,479
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
Thread Closed share thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Society of Digital Artists

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump

All times are GMT. The time now is 12:45 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.