Ultimapper - missing file

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06 June 2008   #1
Ultimapper - missing file

Ultimapper renders all my maps except the normal map. When generating the maps this message appears in the log:

normalmap.pic has been changed to RenderMap_nrm.pic

The file is not in the folder though (the other maps are) and when regenerating the map it asks if I want to overwrite it.

Creating a preview render tree creates a "Unable to resolve path:" message in the log and a (correctly named but [0x0]) normal map file in Sources/Clips.

What's going on?
 
Old 06 June 2008   #2
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 12:57 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.