CGTalk > Software > The Foundry Modo
Login register
Thread Closed share thread « Previous Thread | Next Thread »  
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-20-2008, 09:30 AM   #1
Kage06
Know-it-All
portfolio
Kyle Dumigan
Freelance/Hobbiyist
Manchester, United Kingdom
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 419
Send a message via MSN to Kage06
Modo 302 trial dies

Yesterday I downloaded the new trial of Modo 302, installed it, and installed the licence.

Running the program however proves to be difficult :(

It comes up, and after only a few seconds of being able to do something (open menu's, etc), the entire program freezes up, and says its not responding.

I then have to select End Now to end the program since it doesn't come back into operation.

I really wanted to try this out, but it seems my computer won't let me :(

I have tried re-starting/re-installing to no avail.

These are my specs:

Windows XP SP2 32bit,
Q6600,
2GB's RAM,
8800GTS 640MB,
2x 320GB RAID 1

Any help will be appreciated.
__________________
[SIZE=1][CENTER]-Kage-
*Detail is the Key to realism*
Finished Projects:
Xbox 360S
Logitech Z-5500 Front
Logitech Z-5500 Back
 
Old 04-20-2008, 09:36 AM   #2
Magnus3D
Expert
 
Magnus3D's Avatar
portfolio
Magnus Rönnkvist
Freelance 3D artist and photographer
Göteborg, Sweden
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,330
Send a message via ICQ to Magnus3D Send a message via MSN to Magnus3D Send a message via Yahoo to Magnus3D
I have no other suggestion than that you should directly get in touch with Luxology and let them know about this problem, either email them or repost this on the Lux forum. You will get the help you need there with this problem.

/ Magnus
 
Old 04-20-2008, 03:25 PM   #3
Phil Lawson
Know-it-All
 
Phil Lawson's Avatar
Philip Lawson
Ireland
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 439
Make sure to have the latest nvidia drivers installed. Modo can be picky about drivers, and I've had noo problems using the official ones from nvidia.com.

Cheers.
 
Old 04-20-2008, 05:22 PM   #4
Kage06
Know-it-All
portfolio
Kyle Dumigan
Freelance/Hobbiyist
Manchester, United Kingdom
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 419
Send a message via MSN to Kage06
Yeah, I'm fully up to date on all drivers :(

I'll go on the forum and have a look.

I may even try re-downloading the exe.
__________________
[SIZE=1][CENTER]-Kage-
*Detail is the Key to realism*
Finished Projects:
Xbox 360S
Logitech Z-5500 Front
Logitech Z-5500 Back
 
Old 05-08-2008, 10:50 PM   #5
greengeorge
New Member
george ananda
jakarta, Indonesia
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 1
yeah

umm not sure if this is relevant, but im having roughly the same problem in mac leopard, the app keeps closing abruptly every time i do complicated stuff
 
Old 05-08-2008, 10:50 PM   #6
CGTalk Moderation
Lord of the posts
CGTalk Forum Leader
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 1,066,481
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright Š2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 04:30 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.