Wrap deformer stops evaluating

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04 April 2008   #1
Wrap deformer stops evaluating

I am using a skinned mesh to drive a NURBS surface, using wrap deformer.
While I am setting it up in the rigging scene it works, but ones I save the scene and open it again - wrap deformer is not evaluating.
As far as I can see (in Hypergrapth Connections) connections are absolutely the same as when I have created the wrap.

Any ideas what could cose the wrap deformer to stop evaluating?
__________________
Sasha

Steampunk (Video)
Musi panels: A, B, C
 
Old 04 April 2008   #2
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 11:20 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.