Why doesnt my paint cluster weight dont work ?

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  11 November 2007
Unhappy Why my paint cluster weight dont work ?

hi

Why doesnt my paint cluster weight dont work ?

Last edited by Night Hawk : 11 November 2007 at 02:24 AM.
 
  11 November 2007
Hi..
Try changging the viewport and paint.

Rgds,
__________________
Prem
Download Vehicle Rig
Blog
 
  11 November 2007
Make sure you have "replace" checked off in tha paint cluster attr menu, and the "Value" set to "0" or "1".
 
  11 November 2007
Aldo make sure that you have more than one vertex selected with the cluster (try the edit memberShip tool)
 
  11 November 2007
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 06:55 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.