CGTalk > Software > Blender
Login register
Thread Closed share thread « Previous Thread | Next Thread »  
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-05-2007, 01:54 PM   #1
United Kingdom
Join Date: Aug 2005
Posts: 178
Question sub divide a cylinder

Hi there.

Can you subdivide a cylinder? I gave it a try, and nothing happened.
Attached Images
File Type: jpg subdivide_cylinder.JPG (18.3 KB, 28 views)
Old 10-05-2007, 02:05 PM   #2
Master of bad jokes!
fktt's Avatar
Felix Kütt
Jack of all trades, master of none.
Tallinn, Estonia
Join Date: Apr 2006
Posts: 1,252
Send a message via AIM to fktt
selekt the edges you want to subdivide and the push the W-key and subdivide is the first thing in there, and do remember that you cant subdivide a single vertex.
__________________ - brought to you by a friend o' mine, check it out. :)
Old 10-05-2007, 03:14 PM   #3
Beer me
wolfmanyoda's Avatar
Jeremy Cox
Just some dude
Join Date: Apr 2003
Posts: 267
D'oh, wrong post.

Last edited by wolfmanyoda : 10-05-2007 at 03:16 PM. Reason: my mistake
Old 10-05-2007, 03:14 PM   #4
CGTalk Moderation
Lord of the posts
CGTalk Forum Leader
Join Date: Sep 2003
Posts: 1,066,479
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
Thread Closed share thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Society of Digital Artists

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump

All times are GMT. The time now is 04:48 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.