Trouble with compositing video footage

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  04 April 2003
Trouble with compositing video footage

I'm having trouble importing video footage for my backround. I have set the display options to Backround Image, and then I go into the backdrop settings and select the video.

After I do this...nothing happens. The backround doesn't change. I am able to chnage teh backround colour, but I am looking to change the whole backround to video footage right now. What am I doing wrong?
__________________
_Garnet_Patriot
 
  04 April 2003
What format/codec is the video footage using?

I seem to recall that you cannot use MPEGs or DivX files. But I could be wrong.
__________________
leighvanderbyl.com
 
  04 April 2003
Well the video is .avi . I remember having it work a while back...but now that I'm trying it again it's gone all screwy. Maybe it's just my computer acting up??
__________________
_Garnet_Patriot
 
  01 January 2006
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 07:26 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.