problem with lustre please

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06 June 2007   #1
problem with lustre please

lustre 2007 ext1
in the lustre the Primary Colour Grading is right ,can modifying real time,render,,


but in the secondary Colour Grading ,,i modifying in the secondary Colour Grading,,in the GPU then can see the result real time, but cannot render out the secondary Colour Grading,,just render then the out pic all black or stop on the last pic ,,not right

in the lustre 2.01
the Primary Colour Grading is right ,,can real time see the result

but in the secondary Colour Grading,,when i Keying a Range of Colours,, then modifying the Colour Grading ,then in the Output view or in the M view ,,all cannot see the modifying result ,,there is not any change ,,but then render the out pic is right,,,,there is effect on the secondary Colour Grading,,,

please whether where i set not right ? thank you
 
Old 06 June 2007   #2
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 05:01 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.