Audio track issues. Help please? (Max8)

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06 June 2007   #1
Audio track issues. Help please? (Max8)

So I'm having some issues with my audio track in Max 8. I've imported the wav file into the scene via the curve editor/trackview/whatever. Wav form shows up in the curve editor and in my time line. I've set the time line to real time play back, and theres absolutely no audio when I play or scrub. When I render theres audio but, otherwise nothing. Which this is quite frustrating. My sound works fine on my computer. Updated all my drivers and such. So am I missing something quite simple here? Thanks in advanced.

-Alexander
 
Old 06 June 2007   #2
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 09:02 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.