image att. question

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  02 February 2003
image att. question

I'm having trouble doing an image attachment. I use MSN Groups to store my pictures, and I link to it with several different message boards, no problem. However, when I try it here, I just see the text of the link in between the [IMG] things. Anyone know how I can get this to work?

Later,
R2
 
  03 March 2003
I am having simular problems with imaging attachment. I am just waiting for an answer.
 
  03 March 2003
Same thing for me. maybe there's a size thing as well?
It would be nice if CGTalk had some "How to" pdf's
__________________
That’s just my opinion, I could be wrong……… NOT!!!
-----------------------
b r i a n

bmundy@digitalight.ws
 
  03 March 2003
Quote: Originally posted by bmundy

It would be nice if CGTalk had some "How to" pdf's


We will all in due time, that's why we open this forum. And if you all would just direct your attention to the stickies in this forum you'll see you answer in there.


salud
 
  01 January 2006
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
  share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 12:15 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.