CGTalk > Software > Maxon Cinema 4D
Login register
Thread Closed share thread « Previous Thread | Next Thread »  
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-13-2007, 07:41 PM   #1
Join Date: Sep 2004
Posts: 49
Problem with coffee script

Hi! In attached scene I made script for dynamic area calculation of boole object. Area change displays in HUD window "engine.Area", but only when Timeslider moved manually. Animation rendering and even moving to the next(prev) frames (F,G shortcuts) don't working :(. I think problem in using CallCommand and not correct updating after it in the coffee code. Please, help.
Attached Files
File Type: zip (61.0 KB, 12 views)
Old 02-14-2007, 02:55 PM   #2
Antosha Marchenko
Antosha Marchenko's Avatar
Anton Marchenko
Moskau, Russia
Join Date: Mar 2006
Posts: 32
Send a message via ICQ to Antosha Marchenko

мдя, странная весчь, однако киким-то раком это заработало ))))
а ЦГтолк этот задрал. Не ну такая тут тормозня, а исчо ограничения на общий объём выложенных файлов, ну не писдец ли?
Old 02-14-2007, 02:55 PM   #3
CGTalk Moderation
Lord of the posts
CGTalk Forum Leader
Join Date: Sep 2003
Posts: 1,066,479
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
Thread Closed share thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Society of Digital Artists

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump

All times are GMT. The time now is 10:49 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.