GF 4 Ti-4200

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01 January 2003   #1
GF 4 Ti-4200

Just bought this card and softquadroed it. When I try to use the tv out thing all I get is black and white, I get no color. I used to have a GF3 and that worked fine for that kind of thing. Any helpers?
 
Old 01 January 2003   #2
i've found any full-screen video out to tv or moniotr i do on softquadro'ed cards is teerrible. i believe it has something to do with hardware overlays, but it's been a while since i read up on that sort of thing.

try getting into rivatuner and fiddling with the back depth buffer and hardware overlay settings, and see what treats you the best.
 
Old 01 January 2003   #3
Elvis lives!!!!!!!!!!!!!!
 
Old 01 January 2003   #4
Originally posted by Spliff_Richards

Elvis lives!!!!!!!!!!!!!! ....in Australia

Who would have guessed ?
 
Old 01 January 2003   #5
the climate is a bit warmer, and the food cheaper. sounded great for my retirement
 
Old 01 January 2006   #6
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 11:17 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.