CGTalk > Software Specific Forums > Autodesk MotionBuilder
Login register
Thread Closed share thread « Previous Thread | Next Thread »  
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-25-2003, 01:46 PM   #1
poserpro
Frequenter
3d artist, author
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 108
Send a message via AIM to poserpro Send a message via Yahoo to poserpro
FBX for Maya 4.5 not showing

I installed the FBX plugin for Maya 4.5, I check the fbxmaya4.5.mll is inside the Maya4.5->bin->plugin

But I can't find it in im/export in Maya 4.5,

what the tips ?
 
Old 01-25-2003, 03:32 PM   #2
Gatsu
Veteran
portfolio
Fabio Leporelli
Senior Character Surfacing
Animal Logic
Sydney, Australia
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 94
you need to edit an environment variable of Maya

Try to see the forum on Kaydara.com someone had post a detailed explaination
 
Old 01-25-2003, 04:49 PM   #3
poserpro
Frequenter
3d artist, author
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 108
Send a message via AIM to poserpro Send a message via Yahoo to poserpro
thanks,

the fbx_plugin365.pdf doesn't seem to address this issue. On to the kaydara forum again, was down hours ago.

cheers

pop
 
Old 01-25-2003, 04:53 PM   #4
poserpro
Frequenter
3d artist, author
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 108
Send a message via AIM to poserpro Send a message via Yahoo to poserpro
thanks,

i checked the fbx_plugin365.pdf again, just need to specify it in the plugin manager, and check the loaded.


cheers

pop
 
Old 01-25-2003, 05:01 PM   #5
Gatsu
Veteran
portfolio
Fabio Leporelli
Senior Character Surfacing
Animal Logic
Sydney, Australia
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 94
So only 37 have thuis kind of problem

i had try to install it a week ago and maya crash when load it.

i'll try with 365

 
Old 01-25-2003, 05:13 PM   #6
poserpro
Frequenter
3d artist, author
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 108
Send a message via AIM to poserpro Send a message via Yahoo to poserpro
365 is perfectly normal and won't crash Maya 4.5 so far, and it is so good to be able to export the skined character as fbx from M4.5 for MB to load.

viva MB.
 
Old 01-14-2006, 07:00 AM   #7
CGTalk Moderation
Lord of the posts
CGTalk Forum Leader
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 1,066,481
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 11:46 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.