rolloutfloater "empty" after exporting

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05 May 2006   #1
Angry rolloutfloater "empty" after exporting

Hi all ... once again one of those problems i have tried to figure out on my own
for about one month now...but all i try doesn't change a thing...

I'm writing an exporter for Indigo and so far all the features are included..

the only thing nagging me is the fact that the rolloutfloater kind of disappears after
exporting once.. when i press the script button again it looks like below..
ihave to rerun the script to bring it back up again...
sure this is just a stupid fault by me ....

so here is what it looks like before and after exporting...

before : after :

here is the part of the code managing the rolloutfloater..
Code:
utility spread "Indigo Exporter" ( button bt_export "Open Exporter" on bt_export pressed do ( if ( indwin != undefined ) do ( -- unregister and close any existing floaters try ( cui.FloatDialogBar indwin cui.UnRegisterDialogBar indwin ) catch () closerolloutfloater indwin ) if (server == undefined) then ( server = "undefined" ) if (cameras[1] != undefined) then ( fn_getcamarray() c = getNodeByName cam_array[1] camname = c.name fn_camera c_lens = 0.5*(GetRendApertureWidth()/tan(c.fov * 0.5)) indwin = newRolloutFloater "Max2Indigo v0.4" 320 600 100 100 addRollout indsettings indwin rolledUp:true addRollout indtonemap indwin rolledUp:true addRollout indenvironment indwin rolledUp:true addRollout indcamera indwin rolledUp:true addRollout indrender indwin rolledUp:false addRollout indabout indwin rolledUp:false ) else ( messagebox "No Camera in scene" ) --make dockable bar --cui.RegisterDialogBar indwin maxSize:[216,-1] minSize:[216,-1] style:#(#cui_dock_vert, #cui_floatable, #cui_handles) --cui.DockDialogBar indwin #cui_dock_left ) )


i also use the enable/disablesceneredraw() command to speed up exporting....
before it wasn't really a problem .. but now it kind of sticks even without enable/disablesceneredraw()

Help would be greatly apprechiated....

thanks in advance

u3dreal

Last edited by u3dreal : 05 May 2006 at 03:59 PM.
 
Old 05 May 2006   #2
have you declared yours rollout as global variables before the definition ?
 
Old 05 May 2006   #3
NO ! but now it works..thanks arketip !!

thousand thanks.....

u3dreal
 
Old 05 May 2006   #4
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 07:16 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.