CGTalk > Technical > Technical and Hardware
Login register
Thread Closed share thread « Previous Thread | Next Thread »  
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-09-2002, 09:15 PM   #1
CIM
Listen up!
 
CIM's Avatar
CIM
USA
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 3,009
- Problem With XP

I rendered out a sequence of .psd images in After Effects and now I can't delete them. I was able to delete some of them, but two are left. It gives me the error that they are in use by another program, which isn't true. I restarted my computer numberous times, but it still gives the same error.

What the hell is wrong????
 
Old 03-09-2002, 09:30 PM   #2
TiGER
Jungle Cat
 
TiGER's Avatar
Jon
Creative Director
USA
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 88
Send a message via AIM to TiGER
i'm willing to bet that you're running XP on NTFS. i had this same problem with a bunch of MP3s. for some reason NTFS freaks sometimes on it file permissions. i had to boot into safe mode to delete them.
__________________
- TiGER
 
Old 03-09-2002, 09:31 PM   #3
rendermonkey23
in a really dark room
 
rendermonkey23's Avatar
Buck Chocolate
Professional Thinker
USA
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 410
HAHAHA.... sorry but I feel your pain. Every once in a while I have that problem too.

I usually just leave them alone for a day or so and once I remember them again it usually works. I have no idea what causes this but it has nothing to do with psd's or after effects.

Can I ask why you rendered to psd's?
__________________
2319.... 2319
 
Old 03-09-2002, 09:38 PM   #4
rendermonkey23
in a really dark room
 
rendermonkey23's Avatar
Buck Chocolate
Professional Thinker
USA
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 410
Tiger... whass shakin man...... ya beat me
__________________
2319.... 2319
 
Old 03-09-2002, 10:46 PM   #5
CIM
Listen up!
 
CIM's Avatar
CIM
USA
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 3,009
How the hell do you start in Safe Mode from XP? I'm using the Home version, not the pro.

So, this happens alot in XP? Seems strange to me. This is the first time it's happened to me, so I didn't know what was wrong.

I just rendered to .psd for the hell of it.
 
Old 03-10-2002, 01:00 AM   #6
rendermonkey23
in a really dark room
 
rendermonkey23's Avatar
Buck Chocolate
Professional Thinker
USA
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 410
Na, not really... it almost never happens (at least for me). Just pisses me off when it does
__________________
2319.... 2319
 
Old 03-10-2002, 11:05 AM   #7
TiGER
Jungle Cat
 
TiGER's Avatar
Jon
Creative Director
USA
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 88
Send a message via AIM to TiGER
RENDER MONKEY ! wuzzu d00d ! haven't seen you on ICQ in awhile...

to get into Safe Mode, keep hitting (usually) F8 while your machine is booting up but before XP starts to load.
__________________
- TiGER
 
Old 01-13-2006, 03:00 AM   #8
CGTalk Moderation
Expert
CGTalk Forum Leader
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 1,066,478
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 10:13 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.