Renderman for Maya 1.0 displacement prob

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03 March 2006   #1
Renderman for Maya 1.0 displacement prob

i use rfm 1.0 for rendering of the displ. maps. The maps are 32 bit (float files) generated in zbrush.
what is my prob? - RfM crashes in rendering and i know, that he supports 32 bit tiff files (displ. maps).
any solutions? why rfm crashes?
thx!
 
Old 03 March 2006   #2
nobody? i tried everything. i think.
 
Old 03 March 2006   #3
You should be using v1.1 which fixed a few issues
 
Old 03 March 2006   #4
I am not sure but I think normal maps made with ZBrush are not really usefull for Renderman, but I could be wrong. It's just what something I read on the net somewhere but I am not positive on the accuracy. If you encounter strange results, try to convert the normal maps to B+W tiff images.

But if it works fine... well that is good to know.
 
Old 03 March 2006   #5
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 04:42 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.