updating uv info from maya to z

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03 March 2006   #1
updating uv info from maya to z

I made a mistake by creating multiple uv maps in maya ,then i went in and sculpted my mesh,then tried to out put a displacement map but gave me a high out put of 3. with my image just a grey blank.

ive tried to output the mesh back into maya and deleteing my uvs and reasigning a single map with automapping.

Back into zbrush ,change to lower sub d and import new mesh nothing changed but with new updated uvs.

It updates uvs when i check uvs ,then i test output displacement,it gives me no change and a the same 3. output with the single map 0 2 1.

Is there a way to update and output my mesh without starting from scratch?
 
Old 03 March 2006   #2
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 05:14 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.