loosing special characters

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02 February 2006   #1
loosing special characters

Hello world,

I got a script that imports files, takes their names and puts them into groups. In order to find the groups later in the script I have to substitute all illegal/special characters with underscores (THANKS MAYA FOR NOT GIVING ME A HAND HERE). Unfortunately, I frequently loose some characters like the "plus/minus" one or "@", instead the characters get replaced by "377". This, in turn results in the group names repeating every two characters --- grgreaeat!t!

I dunno yet if it's only when I save it or whatever, but it's a real downer, making the whole scripting thing unreliable.

Is there any way to specify the characters with their ASCII code ? Maybe I could even use this to easily replace anything but the first 30 characters of the table...

Thanks world.
__________________
...human dreams are such fertile grounds for the seeds of torment...
 
Old 02 February 2006   #2
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 07:13 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.