forgot to put on guvtiles before texturing

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02 February 2006   #1
forgot to put on guvtiles before texturing

I forgot to put on guvtiles before texturing and now when I try to do it after Ive textured it messes up my texture.
Is there anything I can do?
The one on the left is the textured and detailed version.
The one in the middle is the model with textures in the lowest subdiv and the one on the right is the model after I pressed guvtiles.
PS. I want to export the map, model and texture to max8
Attached Images
File Type: jpg guv problem.jpg (71.9 KB, 24 views)
__________________
www.jaisbredsted.blogspot.com
 
Old 02 February 2006   #2
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 06:47 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.