render artifacts?

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02 February 2006   #1
render artifacts?

Hello all,

Well this is my third complete scene in XSI, after a graveyard, which turned out a bit bland, a christmas card and now this.
The idea is a bit of nanotechnology, but I'm running in some problems.
At the bottom of the vein there are some renderatrefacts, which look like polygons. It's a surface mesh made with a circle and a guideline. That means there aren't any real polygons in it, doesn't?
The texture has a spatial-projection (looked better that way) and the lighting has two lights and FG.

I think I got something really wrong, either in texturing or in lighting.

Can anybody help me?

Thanks

Greetings

Erwin
Attached Images
File Type: jpg wire1a.jpg (50.0 KB, 33 views)
File Type: jpg vein.jpg (38.3 KB, 37 views)
File Type: jpg rendertree1.jpg (91.7 KB, 30 views)
 
Old 02 February 2006   #2
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 06:53 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.