CGTalk > Software Specific Forums > Autodesk Softimage
Login register
Thread Closed share thread « Previous Thread | Next Thread »  
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-07-2005, 11:28 PM   #1
creAtoru'
Registered User
Nistor
student
Romania
 
Join Date: May 2004
Posts: 94
Send a message via Yahoo to creAtoru'
backgound color in Mentalray

new to xsi... if i render with mr, can i change the background color and how? thx in advance!
 
Old 10-07-2005, 11:48 PM   #2
AdrianLazar
bla, blaaa, blaaaa, bla
 
AdrianLazar's Avatar
portfolio
Adrian Lazar
3D Artist
Copenhagen, Denmark
 
Join Date: May 2002
Posts: 558

you must use an output color shader
edit current pass->output shaders->add and select 2d_backgrodund_color
the color will apear AFTER the render is done.
SPOR!
__________________
Planet Alpha 31
Twitter
 
Old 10-07-2005, 11:48 PM   #3
CGTalk Moderation
Lord of the posts
CGTalk Forum Leader
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 1,066,481
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 04:02 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.