CGTalk > Software > Maxon Cinema 4D
Login register
Thread Closed share thread « Previous Thread | Next Thread »  
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-24-2005, 09:37 AM   #1
pygoh
Veteran
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 65
FR2 network rendering?

Does anyone know what the max no. of cpu's for network rendering per FR2 licence is? I think the Distributed Rendering is limited to 10cpu's.


Peter
 
Old 09-24-2005, 01:49 PM   #2
AdamT
oh ... what?
 
AdamT's Avatar
Adam Trachtenberg
Modeler, Animator, Attorney
3D Anvil
Miami, USA
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 10,518
You only get one network render node per license, and 10 nodes for distributed rendering.
 
Old 09-24-2005, 01:49 PM   #3
CGTalk Moderation
Lord of the posts
CGTalk Forum Leader
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 1,066,480
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 08:34 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.