Smoothsift isn't working?

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08 August 2005   #1
Smoothsift isn't working?

Why isn't it working? I need this tool to work.
 
Old 08 August 2005   #2
Forget it. I was trying to do it in un patched mode.
 
Old 08 August 2005   #3
un-patched as in you were trying to use it with splines? I know you found your answer but I was just curious why yours wasnt workin (dont understand what you meant by unpatched).
 
Old 08 August 2005   #4
you know when you draw rec, square or circle you hit "tab" to patch the object to make it look smooth. Well that's when smooth shift works. I was on the first step (where there are edgy poloygons and not smooth).
 
Old 08 August 2005   #5
It still works on unpatched polygons, you just have to change the shift or scale to see the effect.
 
Old 08 August 2005   #6
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 04:55 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.